Szűz Mária

Szűz Mária – Magyarok Nagyasszonya – Napi evangélium

Szűz szülője Istennek…

2 hozzászólás »

Szűz szülője Istennek, engedd, hogy tied legyek. Tied élet s halálban, tied jó és balsorsban, tied küzdve, szenvedve, tied most és örökre. Szűz szülője Istennek, engedd, hogy tied legyek. Anyám, benned bízom és remélek, Anyám, teutánad epedek. Anyám, te jóságos, kegyelmezz, Anyám, te hatalmas védelmezz. Anyám, ó jöjj, segíts küzdeni! Anyám, ó jöjj segíts szenvedni! Anyám, ó jöjj, ne hagyj elveszni! Hiszen tudsz segíteni, ó hatalmas! Akarsz is segíteni, ó irgalmas! Kell is segítened, ó hűséges! Fogsz is segíteni, ó kegyelmes!
Anyám, te vagy a kegyelmek anyja, Szomorúak vigasztalója, Bűnösök oltalmazója és menedéke, Föld reménye s mennyek ékessége! Ki kérte még segítségedet hasztalanul? Ki távozott tőled meghallgatatlanul? Azért bizton mondom minden szenvedésben: Mária mindig segít, minden időben. Biztosan állítom életben s halálban: Mária mindig segít, minden balsorsban. Azért hiszem s meghalok ezen hitemben, hogy veled leszek ó Anyám, fönn az égben. Szűz szülője Istennek, engedd, hogy tied legyek. Amen.

2 hozzászólás

Ez az egyik legkedvesebb imám.
Ha nagy baj ér, ha valami bánt, akkor ezt érzem a legalkalmasabbnak arra, hogy segítséget kérjek általa.
Imádkozná most valaki értem?

  • Mar evek ota minden alkalomal reszt veszek ezen az iman,szombatonkent.Nagyon sok csaladi problemank van es ezert tobszor kertem hogy rendezodjenek a bajok.Azt tudom mondani hogy en egy anya vagyok,ket gyerekem van de sajnos mindaketto el lett forditva tolem.Hogy lehet hogy az Anyak Anya nem tud segiteni evek ota,nem tudom elhinni hogy O szerinte ez rendben volna.

  • Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.